VAŽNO OBAVEŠTENjE

Od tekuće školske godine 2019/20 svi kursevi se nalaze na SOVA platformi za učenje na daljinu Univerziteta u Novom Sadu.

Za pristup SOVA platformi neophodno je da imate UNS e-mail adresu, a pristupate koristeći isto korisničko ime i lozinku kao i za UNS Webmail.

Na sve raspoložive kurseve upisujete se samostalno. 

Sova Kliknite ovde kako biste pristupili SOVA platformi za učenje na daljinu

Kursevi iz prethodnih školskih godina će i dalje biti na eLLab platformi.

Dobrodošli na platformu za učenje na daljinu DIIM Moodle eLLab

Molimo Vas da pristupite željenom predmetu na koji ste upisani.

Ukoliko ne možete da pristupite određenom predmetu na eLLab platformi, to je zbog toga što najverovatnije još uvek niste upisani. U tom slučaju vas molimo da se obratite predmetnom nastavniku.

Sva tehnička pitanja vezana za pristup i rad na platformi Moodle eLLab možete postaviti administratorskom timu na sledeću adresu e-pošte: ellab@uns.ac.rs

Informacija za studente:

Ukoliko niste upisani na neki predmet, molimo vas da pošaljete mejl na ellab@uns.ac.rs i da precizno navedete svoje podatke (Ime, Prezime, Broj indeksa, Godinu studija, Studijski program/modul) kao i predmet(e) za koje vam je potreban pristup. 

eMail poruke sa foruma i quickmail-a idu sporije zbog ograničenja postavljenih od strane CIT UNS (ARMUNS). Ukoliko želite da šaljete masovno obaveštenje OBAVEZNO se konsultovati sa eLLab administratorima da ne bi došlo do prekida komunikacije i zabrane slanja.

Hvala unapred na razumevanju

eLLab administratorski tim